Kategória: Aktuális.

Az adventi időszak minden család életében kiemelten fontos, és egyben az év egyik legcsodálatosabb időszaka is, mivel a karácsonyi várakozás fényében telik. A magazin szerkesztősége az adventi időszakkal kapcsolatos tudni- és tennivalókat idén először egy külön kiadványban foglalja össze, az Éva magazin adventi különkiadásában.

A kiadvány kiemelt témái:

– Amit tudni kell a fenyőfákról
– Hogyan vásároljunk a neten?
– Ünnepi program-, könyv- és filmajánlók
– Adventi koszorúk lépésről lépésre
– Különleges ünnepi menü 20 perc alatt
– Házi szaloncukor, tekeredik a bejgli
– Nagyszerű, de egyszerű fogások kétbalkezes, de lelkes kezdőknek
– Asztalterítés
– Adventi útitervek
– Adventi túlélő kalauz & naptár

Az Éva Advent 114 4 oldal terjedelemmel, 25 000 példányszámban jelent meg, és közel 2 hónapig lesz kapható országos terjesztésben, 695 Ft-ért. A magazin a karácsonyi készülődés időszakában nem csupán hasznos ötletekkel látja el olvasóit, hanem karácsonyfadíszekkel és ajándékkísérő kártyákkal is megajándékozza őket a laphoz csomagoltan.

A lap főszerkesztője Pócsik Anita, aki az Éva magazin és InStyle magyar kiadását is jegyzi, így ír az Éva Adventről: "A szerkesztőség már nyár közepe óta karácsonyozik: minden ötletet kipróbáltunk, minden receptet megfőztünk, hogy csak biztos megoldásokkal álljunk eléd. Kihívás volt ez az újszerű lapkészítés, de nagyon élveztük. Azt kívánjuk, hogy neked is rengeteg örömed teljen az itt megismert praktikákban és módszerekben, és hogy – akár a hagyományos ünnepek híve vagy, akár a rendhagyóké – velünk könnyen, ügyesen megvalósíthatod célodat."

A különszámhoz mikrosite is készült, hasznos szolgáltatásokkal:
www.evamagazin.hu/advent

eva_1eva_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az olvasó élete első saját recept-gyűjteményét is elkészítheti a szakácskönyv-varázslóval.
Egyszerűen feltölti a receptjei fotóját és elkészítési módját az evamagazin.hu/advent oldalon található varázslóba, egy gombnyomás, és máris kész a nyomtatásra váró, gyönyörűen betördelt oldal. Ilyen oldalakból összeállított receptkönyv egyedi ajándékötlet is lehet!

A weboldalon továbbá több videó- valamint fotósorozat is segíti az olvasót, hogy valóban könnyedén készíthesse el élete első kör alakú bejglijét vagy mai stílusú adventi koszorúját.
(BrandTrend)