Kategória: Aktuális.

"Valamint azoknak, akik az elmúlt öt évben már voltak Saturn áruházban, és persze azoknak is, akik még nem…" – egészíti ki a célcsoport meghatározását Balogh Péter Barnabás, a Saturn koncepciómenedzsere.
 
Az október végén megjelenő ingyenes magazin négy fő témakörre épül; a számítógépek, az otthon, a multimédia és a szórakozás terén mutatja be a legújabb technológiai-és termékfejlesztéseket, innovatív megoldásokat.

A Saturn magazin létrehozása során a Marquard Media teljes kiadói hátterét és szakértelmét biztosította többek között a szerkesztési, a nyomdai és a terjesztési folyamatokhoz. A 94 oldalas, ragasztott kötésű magazin a kiadó egyéb kiadványaihoz hasonlóan glossy minőségben jelenik meg, mind tartalma, mind képi világa a prémium életmódmagazinok színvonalát tükrözi. A magazin főszerkesztője Pantl Péter.

A Saturn magazin október közepétől a CKM és Playboy magazinok lapszámaihoz csomagolva jut el az olvasókhoz, november közepétől pedig a Saturn áruházakban ingyenesen kerül terjesztésre. 
(BrandTrend)