Kategória: Aktuális.

A díjat a világszerte több ezer McDonald’s-nál dolgozó nőből évente csupán néhány kaphatja meg.

Az idei évben nyolc, a McDonald’s rendszerén belül vezető beosztásban dolgozó hölgyet díjaztak, Európából mindössze kettőt. A több mint húsz éve a McDonald’s kötelékében dolgozó Sáfár Anikó, egyedüli magyarként részesülhetett az elismerésben.
"Nagy megtiszteltetés a díjazottak között lenni, ritkán kap ilyen elismerést valaki olyan kis országból, mint a miénk. Az elismerés megerősített abban, hogy továbbra is aktívan támogassam nő kollégáimat a fejlődésben, hogy ők is hasonlóan szép sikereket érhessenek el." – mondta el a hazai 100 étterem országos üzemeltetési projektekért felelős menedzsere.

Anikó egy évvel az első magyarországi McDonald’s nyitása után, 1989-ben kezdte pályafutását a legnagyobb hazai gyorsétterem-láncnál éttermi dolgozóként. Két éven belül étteremvezető helyettessé, majd újabb két év után étteremvezetővé nevezték ki. A következő öt évben hat, majd ezt követően már negyven étterem szakmai felügyeletét látta el. Jelenlegi pozícióját 2004 óta tölti be, munkája a vállalati szintű üzemeltetési projektek bevezetése és tovább fejlesztése.

Anikó a magyarországi McCafé-k nagykövete is. ő felelt a McDonald’s kávézóláncának, a McCafé hálózat hazai üzemeltetésének beindításáért. Hat év alatt összesen harmincegy McCafé épült az országban, ezzel mára Magyarország legnagyobb kávézóláncává vált. Emellett tovább fejlesztett két hazai vállalati díjat is: a "Kassza Ásza" és a "Legjobb Hosztesz"díjakat, amely versenyeken az éttermi dolgozók kiemelkedő és kivételes teljesítményét díjazzák.
(BrandTrend)