Kategória: Aktuális.

A Noguchi Porter Novelli idén októberben megszerezte az ISO 9001:2009 tanúsítványt igazoló oklevelet. A cég tavasszal döntötte el, hogy bevezeti az uniós tenderekhez is köztelező minőségi rányitási rendszert.

Európai Unió piaci elvárásainak való megfeleléséhez nagyon sok területen fontos, hogy egy cég rendelkezzen az ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszer tanúsítással. Ilyen terület a szigorodó EU-s pályázati rendszer vagy a multinacionális vállalatok minőségügyi rendszere.

"Az elmúlt évek tapasztalatai alapján is úgy látjuk, hogy ügyfeleink kiszolgálásának egyik fontos tényezője a gyors és pontos reakció. Ennek fejlesztése volt az elsődleges célunk a rendszer bevezetésével." – fogalmazott a cég elnök-vezérigazgatója Dr. Szántó Péter.

Mamusits Péter az ISO minősítés bevezetését koordináló divízió vezető elmondta: "Az ügyfelekkel való kapcsolattartást érintő ügymenetet nem változtattuk meg, viszont azt elértük az ISO-val, hogy percre pontosan nyomon követhetővé és visszakereshetővé váltak a munkafolyamatok. A megszerzett minősítés valójában gyakorlati hasznossággal bír az operatív munka során is, amely az eddig végzett minőségi munkát segíti."
(BrandTrend)