Kategória: Aktuális.

A vásárlók az idén is megköthetik kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat a nagyobb Tesco hipermarketekben. Ráadásul nem csak egy bizonyos biztosító termékével találkozhatnak, hanem minden, Magyarországon kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kötő biztosító ajánlata közül is választhatnak. A 2010. évi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását mindössze a gépjármű adatainak és a személyes adatok ismeretében bárki könnyedén megkötheti az ország 30 hipermarketjében a Pénzügyi Partner pultoknál, illetve a Tesco honlapján, a www.tescoszolgaltatasok.hu oldalon.

Az idei őszi KGFB kampány során azok között, akik a Tescóban kötik meg kötelező gépjárműfelelősség-biztosításukat, és be is fizetik az első díjrészletet, egy fehér színű, 3 ajtós Opel Corsa típusú személygépkocsit sorsolnak ki.

Amellett, hogy a vásárlók az összes elérhető ajánlat közül választhatják ki a számukra legkedvezőbb lehetőséget, a már meglévő biztosításuk felmondásával sem kell törődniük, hiszen az ügyfél által aláírt felmondások továbbítása a biztosítótársaságokhoz is részét képezi a szolgáltatásnak. A Tesco partnere, a Hyper Project Biztosítási Szolgáltató Kft. végzi a biztosításközvetítési szolgáltatást.

"Érdemes az idén is nálunk megkötni a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást, hiszen a Tescón keresztül váltó ügyfelek tavaly átlagosan 11.939 forintot takarítottak meg. A tavalyi gyakorlathoz hasonlóan továbbra is kiemelten odafigyelünk arra, hogy kielégítsük vásárlóink igényeit: az ország összes biztosítójának ajánlatával és teljes körű ügyintézéssel várjuk az érdeklődőket. Kényelmi szolgáltatásunk keretében nyereményakcióval is várjuk mindazon vásárlókat, akik a Tescóban kötnek KGFB biztosítást." – mondta Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.
(BrandTrend)