Kategória: Aktuális.

Idén 25. alkalommal rendezik meg TFWA (Tax Free World Association) World Exhibitiont. A legnagyobb nemzetközi duty free és travel retail üzletág kiállításon a világ vezető luxus márkái vesznek részt. A konferenciákkal, workshopokkal tarkított negyed százados eseménysorozat, idén Cannes-ban, a Palais des Festivals területén, több mint 5500 résztvevővel zajlik 5 napon keresztül.

A legnagyobb márkák mellett, a sokoldalú esemény előadói között olyan nevek férnek meg egymás mellett, mint William Lauder, az Estée Lauder elnök vezérigazgatója és a mára már sokkal inkább jószolgálati munkájáról ismert Bob Geldof énekes.

Rafinanz

A duty free és travel retail prémium eseményén egész Kelet-Európát a Rafinanz képviseli.

A P.O.P – Rafinanz cégcsoport tagja a nemzetközi duty free promóciókban komoly múltra tekintő, tapasztalatokkal rendelkező Rafinanz International idén harmadszor vesz részt a Cannes-i eseményen. A Rafinanz International 2007 óta az egyetlen kelet-európai tagja az Európai Repülőtéri Promóciós Ügynökségek Szövetségének, az APA-nak (airport promotion agencies). A cég így jelen van Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Magyarország valamint Nagy Britannia repterein, mint például Európa legforgalmasabb repterén a London Heathrow-n és többek között olyan ügyfelek promócióit kivitelezi, mint a BAT, a Bacardi, az Imperial Tobacco, a Procter & Gamble, a Zwack-Diageo, a Pick, a L’Oreal , a Brown-Forman, a Coty Prestige vagy a Pernod Ricard.

"Ez a konferencia remek alkalom, arra, hogy a piac meghatározó szereplőivel találkozzunk, ügyfélkörünket a reptéri beszállítók területén is tovább növeljük. Célunk, hogy valamennyi kelet-európai repteret lefedő hálózatot alakítsunk ki és a jelenlegieken kívül  mihamarabb jelenjünk meg a román, horvát, orosz reptereken is." – mondta el Simonidesz Csaba a P.O.P – Rafinanz csoport nemzetközi üzletágáért felelős tulajdonos-igazgatója.

A szintén APA tag Blackjack, mely az Egyesült Királyság vezető travel retailer promóciós ügynöksége és a Rafinanz International a közelmúltban megalakította első közös vállalatát Londonban, melynek köszönhetően a Rafinanz már most is több mint 20 hostessel dolgozik a London Heathrow nemzetközi repülőtéren megvalósított promóciókban.

"Az egyesülésben a Blackjack a helyi kapcsolatait és a customer service tapasztalatait, míg a Rafinanz a duty free promóciókban szerzett tapasztalatait, valamint a speciálisan képzett személyzetet biztosítja."- mondta Molnár Eszter duty free services igazgató.

Az APA a cannes-i kikötőben horgonyzó hajóján mutatta be partnereinek új promóciós eszközét, az Adwalker-t, melynek kizárólagos hazai forgalmazását a Rafinanz biztosítja. Az Adwalker az utóbbi évek egyik legsikeresebb új típusú reklám és promóciós eszköze, mely kitűnően használható rendezvényeken, gerilla kampányokban, és áruházi promóciókon is.
(BrandTrend)