Kategória: Aktuális.

A 2010. februártól induló programra november 20-ig lehet jelentkezni a karrier.telekom.hu oldalon. 

Az 5 hónapos, gyakorlatorientált képzés lehetőséget nyújt arra, hogy a diákok Magyarország legnagyobb telekommunikációs cégénél végezzék el a kötelező szakmai gyakorlatot.

"Célunk, hogy friss tudással gazdagítsuk a céget" – mondta a Telekom gyakornoki programról Somorjai Éva humán erőforrás vezérigazgató-helyettes. "Szeretnénk megismerni azokat a fiatalokat, akik a felsőoktatásban tanulnak, legyenek akár másod-, harmadévesek vagy végzősök . A Telekom gyakornoki program sikerét mutatja, hogy már tizenharmadszor hirdetjük meg és a legutóbbi, szeptemberben indított programra több mint 500 hallgató jelentkezett. Cégünk vonzó a fiatalok számára, hiszen a telekommunikáció ma a legizgalmasabb és legsikeresebb iparágak egyike. Az ország piacvezető vállalataként büszkén mondhatom, hogy a Telekom a legjobb hely, ahol a fiatalok megmutathatják, mire képesek."

A hallgatók számára a Telekom gyakornoki program heti 20 órás elfoglaltságot jelent, A gyakornokokkal részmunkaidős, határozott idejű munkaszerződést köt a vállalat, 2 hónapos próbaidővel. A gyakornokok havi bruttó 75 ezer forintot kapnak, amely a próbaidő letelte után széles körű béren kívüli juttatási csomaggal bővül.

A Telekom gyakornoki program első három hete adott szakterületen való érdemi és tartalmas munkavégzésre készít fel. Ezt követően a gyakornokok konkrét, projekt-szerű feladatokban vesznek részt a különböző funkcionális területeken. Minden gyakornoknak van egy mentora, akik azontúl, hogy segítenek a beilleszkedésben, rendszeres visszajelzést adnak és a készségek fejlesztésében is jelentős szerepet játszanak.

A Telekom gyakornoki program 2010. február 1-től indul és június 30-ig tart. Jelentkezni az adatok, önéletrajzok feltöltésével november 20-ig lehet a karrier.telekom.hu oldalon. A pályázók január 20-ig kapnak visszajelzést.
(BrandTrend)