Kategória: Aktuális.

A hírfolyamba illeszkedő új beviteli mező váltja ki a korábbi üzenőfalat, segítségével a megszokott módon, továbbra is egyszerűen üzenhetnek ismerőseiknek. Lehetőség nyílik arra is, hogy az iWiW felhasználói más internetes oldalakon található izgalmas, érdekes információkat is megoszthassanak ismerőseikkel, legyenek azok képek, videók vagy cikkek. A weben található tartalmakat három különböző eszközzel is megjeleníthetjük saját hírfolyamunkban. Ha olyan szájton tetszett meg egy cikk, amelyen már megtalálható a "Megosztom az iWiW-en" gomb, elég erre rákattintani. Ha böngészőnkbe telepítjük az úgynevezett iWiW Bookmarklet alkalmazást, a könyvjelzők sávjában található gombbal vezérelhetjük a megosztást. Ha pedig egyszerűen lemásoljuk a megosztani kívánt cikk webcímét (url-jét), elég az iWiW új beviteli mezőjébe beilleszteni azt. A megosztott cikkekhez saját megjegyzéseket is fűzhetnek a felhasználók.

A "Megosztom az iWiW-en" gomb megtalálható az iWiW-hez hasonlóan az Origo Zrt. portfóliójába tartozó [origo] portál cikkoldalain. A gombot bármely más weboldal működtetője is megjelenítheti saját oldalain, az ehhez szükséges kódok a www.iwiw.hu/megosztas címen ingyenesen, mindenki számára hozzáférhetőek.

Az iWiW minden eddiginél mozgalmasabb, színesebb lett. A nemrégiben megújult hírfolyamnak köszönhetően az adatlapokon végbement változások – így a kép- és videofeltöltések, a feladott apróhirdetések, új ismeretségek, klubokhoz való csatlakozás, az alkalmazásokon belüli események – egyszerűen láthatóvá válnak az ismerősök számára. Ez a megjelenítési mód érdekesebbé és áttekinthetőbbé teszi az iWiW-en zajló életet. A hírfolyamban időrendi sorrendben tekinthetjük meg, hogy mi minden történt ismerőseinkkel az iWiW-en (például egyikük új képet töltött fel a profilja alá), illetve hogy milyen aktivitásaik voltak az egyes alkalmazásokban (például egy másikuk a Világvándor alkalmazásban bejelölte, hogy hol élt 2008-ban).

Az iWiW szokás szerint széles teret ad a felhasználóknak, hogy saját igényeikhez igazítsák a szolgáltatás működését: a felhasználónak lehetősége van arra, hogy engedélyezze vagy tiltsa a hírfolyam-bejegyzések megjelenítését. Vagyis ha nem akarjuk, hogy valamely aktivitásunk megjelenjen a hírfolyamban, akkor az nem is jelenik meg. A hírfolyam-bejegyzések természetesen utólag is törölhetőek.

Számos opció áll rendelkezésre az ismerősök hírfolyamának megtekintésekor is: szabályozni lehet, hogy hol, milyen részletességgel, milyen típusú hírfolyam-bejegyzések jelenjenek meg, s azt is eldöntheti minden felhasználó, hogy kik azok az ismerősei, akinek a hírfolyamára egyáltalán kíváncsi.
(BrandTrend)