Kategória: Aktuális.

A budapesti székhelyű innovatív és újszerű kommunikációs megoldásokkal foglalkozó független média tanácsadó vállalat többéves tapasztalatát, média értékesítési hálózatát és egyedi értékesítési struktúráját osztja meg franchise partnereivel a szoros együttműködés jegyében. A partnerek kiválasztásakor előnyt élvezhetnek azok a potenciális átvevők, akik jelenleg is valamilyen értékesítési tevékenységet folytatnak, így kapcsolati tőkéjüket és jelenbeli üzleti működésüket is felhasználhatják egy új területen.

A kezdeményezés mentőövként szolgálhat a válság által sújtott, vagy most induló cégek számára, amelyek a média vagy reklám területen működnek. A tevékenységi körök bővítésével és egy működő mechanizmus átvételével a szervezetek egyrészről képessé válhatnak kockázataikat csökkenteni a szűkösebb időkben is, másrészről lehetőségük van új piacokhoz jutni és ez által bevételüket fokozni.

A MediaSales szerint, franchise hálózatának sikerének biztosítéka, hogy a franchise vállalkozások jogilag és pénzügyileg függetlenül működnek, mégis erőteljes piaci együttműködés alakul ki közöttük. A franchise jogot vásárló cégek egy jól bejáratott, a szakmán belül elismert brandet képviselhetnek, mely eredményes és megbízható működése alatt pozitív hírnévre tett szert. A szervezet tulajdonosai, a Duna House, a Szamos Marcipán és a Fornetti franchise után, a médiaértékesítés piacán is magyar siker-sztorit várnak. http://mediasales.hu/index.php/franchise
(BrandTrend)