Kategória: Aktuális.

Az eseményt november 6-án Ausztráliában, illetve november 13-án Dél-Afrikában követik vetítések.
Több, mint három év telt el Robbie legutóbbi angliai koncertje óta, és most ezzel az egyedülálló egy estés előadással tér vissza egyenesen a szélesvászonra, hogy megnyissa a BBC Electric Proms rendezvényt. A Trevor Horn rendezésében készült előadás új anyagokat tartalmaz a közelgő "Reality killed the video star" albumról, illetve jónéhány klasszikusát vonós-, és fúvós-szekcióval feldobva hallhatja a nagyérdemű. Robbie állítása szerint Horn zsenialitása olyan pluszt adott a lemezhez, ami a korábbiakon nem volt hallható.

A koncertet többek között a következő országokban sugározzák: Ausztria, Észtország, Finnország, Németország, Izland, Írország, Olaszország, Hollandia, Norvégia, Spanyolország, Svédország, Dél-Afrika

Robbie maga is átérzi a dolog különleges mivoltát, hiszen ahogy fogalmaz: "rendkívüli élmény abba belegondolni, hogy egyszemélyes londoni előadásomat egyszerre láthatja a közönség a világ több pontján. Alig várom, hogy az új dalaimat játszhassam, és borzasztóan kíváncsi vagyok a közönség reakciójára."

Itthoni közvetítés:

Magyarországon csak a szegedi Belvárosi Moziban lesz publikus élőközvetítés a koncertről, melyre a jegyértékesítés a mai napon megkezdődött.
 

Az exkluzív élő koncertközvetítést a magyar közönség október 20-án, helyi idő szerint 21 órakor láthatja.
Jegyek a Belvárosi moziban és a Ticketportál országos hálozatán kaphatók. Jegyár: 4.990 Ft.
További információk: www.belvarosimozi.hu
(BrandTrend)