Kategória: Aktuális.

Ennek értelmében a Magyar Telekom Nyrt. 2009. október 1-jétől a T-Kábel és a Dél-Vonal általános jogutódjává válik.

A bejegyzett és hatályossá vált egyesülés újabb jelentős lépésnek számít a Magyar Telekom Csoport integrációs folyamatában, amelynek középpontjában a szolgáltatási színvonal és az ügyfélkiszolgálás folyamatos javítása, valamint a hatékonyság növelése és a szinergiák kiaknázása áll.

Az integráció következményeként 2009. október 1-jétől a Magyar Telekom Nyrt. alaptőkéje 3 072 db részvény névértékével, 307 200 Ft-tal csökken. Ezáltal a társaság alaptőkéje 104 274 254 300 Ft-ra változik (amely 1 042 742 543 db, 100 Ft névértékű, "A" sorozatú névre szóló törzsrészvényből áll).

A Magyar Telekom teljesíti a T-Kábel és a Dél-Vonal előírt kötelezettségeit és vállalásait, így szolgáltatásait T-Home márkanéven továbbra is zavartalanul, változatlan formában és megszakítás nélkül nyújtja ügyfeleinek. Az érvényes szerződésekben foglalt kötelezettségeket automatikusan a jogutód Magyar Telekom vállalja át és teljesíti az egyesülés hatályba lépésének napjától. Az integrációval kapcsolatosan az érintett ügyfeleinket közvetlenül, részletesen tájékoztatjuk.

A Magyar Telekom Csoport kábeltelevíziós szolgáltatásait már 2008 szeptemberétől T-Home márkanév alatt nyújtja az ügyfeleknek, így az egyesülés kapcsán ebben sem lesz változás.  A T-Home szolgáltatásairól naprakész információkat nyújtunk a www.t-home.hu weboldalon, a 1412 ingyenesen hívható ügyfélszolgálati számon, valamint a T-Pont üzletekben és partnereknél.
(BrandTrend)