Kategória: Aktuális.

Öt európai nagyvárosban, Londonban, Madridban, Berlinben, Milánóban és Brüsszelben óriástáblákat helyeztek ki, amelyeken hatalmas számok mutatták az aktuális zajszintet. A kampányhoz tartozó honlapon, a látogatók összehasonlíthatták az öt város zajszintjét, illetve további információkat tudhattak meg a zaj egészségkárosító hatásairól, valamint egy nyereményjátékban is részt vehettek.

Kampany_a_csendert_Berlin

Az AEG-Electrolux a kampány mellett, kézzelfogható megoldásokkal is segíti vásárlóit a mindennapos zajterhelés csökkentésében. Új konyhai és fürdőszobai készülékei a piac legcsendesebb modelljei közé tartoznak. Így az emberek tudatosan dönthetnek arról, hogy mennyire engedik be a zajt otthonukba.

A reklámfesztiválra összesen 11 kategóriában érkeztek pályaművek, többek közt reklámfilm, nyomtatott reklám, kültéri reklám, dizájn, rádió reklám, public relations kategóriákban. A pályázatok elbírálásánál a szakértőkből álló zsűri figyelembe vette a kreativitást, az ötlet eredetiségét és kivitelezését. A győztesek, így az AEG-Electrolux is, egy Oroszlán trófeával térhettek haza.
(BrandTrend)