Kategória: Aktuális.

Emellett a SportKlub közvetíti augusztus végén a Budapest Bank Szuperkupát is.

A fenti mérkőzések mellett a bajnokság kezdetétől hétfő esténként a sportág aktualitásairól a Kézilabda Magazinban számol be a SportKlub.

"Nagyon örülök, hogy sikerült hosszú távra megállapodni a Szövetséggel a kézilabdamérkőzések közvetítési jogairól. Az élesedő versenyben október közepétől egy csatornára koncentráljuk meglévő és új tartalmainkat. Így megszűnik a SportKlub , amelynek helyén október 15-től a két népszerű szabadidősporttal (horgászat és vadászat) foglalkozó The Fishing and Hunting Channel lesz fogható. Biztosak vagyunk benne, hogy a kézilabdának és a többi frissen megszerzett sportjognak köszönhetően a SportKlub Magyarországon is a sportcsatornák piacának meghatározó szereplője marad, pozíciói tovább erősödnek majd." – mondta Ralf Manthey, a SportKlub vezetője.

Bizonyos mérkőzéseket hétvégén az RTL Klubon is figyelemmel kísérhetnek a sportrajongók, mivel a kézilabda növekvő népszerűségében egy országos kereskedelmi televíziónál is hisznek.

Az RTL Klub programkínálatának mindig is alappillérei voltak a színvonalas sportközvetítések. Az egyik legnépszerűbb sportág, a kézilabda megjelenésével tovább színesedik a paletta – mondta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

A létrejött együttműködéssel kapcsolatban Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke elmondta: "A sportág számára hatalmas lehetőség, hogy egy sikeres sportcsatorna és a piacvezető kereskedelmi csatorna sugározza majd a kézilabda legfontosabb, legrangosabb eseményeit. Egy ország szurkolhat a képernyő előtt kéziseinkért."
(BrandTrend)