Kategória: Aktuális.

Az Iveco az elegáns megjelenésű és látványos multimédiás tartalmairól ismert DGTmedia vállalattal együttműködve fejlesztette az offroad.iveco.com weboldalt. A honlap az Iveco járművek és a világhírű új-zélandi rögbicsapat, az All Blacks egyik legfontosabb közös értékére épül: a képességre, hogy leküzdjék a kihívásokat és nyerjenek bármely helyzetben. A honlap legfőbb erőssége a kreativitás mellett az interaktív és multimédiás tartalmak megjelenítése.

iveco

A projektet jól jellemzi a "Built the same way" ("Azonos értékekre építve") szlogen, amelyet az Iveco és az All Blacks 2007-ben kötött szponzori megállapodása hívott életre. A honlapot a 3D-s modellek és interaktív eszközök mellett a tematikus videók teszik kategóriájában kiemelkedővé.

A New York Interactive Media Awards a világ egyik legelismertebb díja a webdizájn és az interaktív kommunikáció terén, és egyben komoly nemzetközi iránytű a cégvezetők és a tervezők számára. A legismertebb véleményformáló vezetőkből és a web 2.0 médiaguruiból álló zsűri számos szempontot, többek között a kreativitást, a tartalom minőségét, az innovatív ötleteket és a látogatóbarát felépítést figyelembe véve ítélte oda a díjat az Iveco weboldalának.
(BrandTrend)