Kategória: Aktuális.

Bóta Balázs

bota_balazs

Az iparművészeti szakközépiskolát követően a Pécsi Tudományegyetemen szerzett diplomát festőművész–művésztanár szakon, emellett multimédia szoftver-fejlesztő képesítéssel bővítette ismereteit. Kezdetben grafikusként, később művészeti vezetőként dolgozott hazai online ügynökségeknél. A Freestart, Nextra, és a Kirowski art directori feladatait követően 2003-tól 2009-ig az Ogilvy & Mather munkatársa lett. Az Ogilvynél művészeti vezetőként kezdett, később a Pannon majd az OgilvyOne kreatív csoportvezetőjeként folytatta munkáját.

Az ő közreműködésével nyerte el az Ogilvy többek között a Pannon offline-online, a Nestlé corporate, a Procter & Gamble regionális, a MOL és a Raiffeisen Bank reklámügynökségi megbízásait. Emellett dolgozott a Ford, a Gillette, a Braun, a Duracell, az Oral-B és a British American Tobacco regionális és hazai kampányain.

A havannai születésű de la Torre Dániel a Tótfalusi Kis Miklós Nyomdaipari Szakiskolában folytatott kiadványszerkesztői tanulmányokat, majd a Moholy Nagy Művészeti Egyetemen szerzett tipográfusi végzettséget.

de_la_torre_daniel

Pályafutását az Atlantic Star Reklámügynökségnél kezdte, ahol már olyan márkákkal dolgozott designer grafikusként, mint a Honda és a Samsung. 2005-ben a Young & Rubicam Reklámügynökséghez került, ahol művészeti vezető lett, s a Fiat Magyarország, a Pepsi és a Danone kampányain is dolgozott. 2008 és 2009 között a Saatchi & Saatchi Reklámügynökség művészeti vezetőjeként a T-Mobile és a WWF kampányaiért felelt.

Szívéhez közel állnak az olyan kisebb volumenű projektek, mint a "Rent a Trabant"-kampány, vagy a New Yorki Magyar Kulturális Központ számára tervezett kiadványok.
(BrandTrend)

közel tízéves ügynökségi tapasztalattal rendelkezik, és mind a digitális, mind az ATL/BTL-kommunikáció a szakterületeihez tartozik.