Kategória: Aktuális.

"A videókba épített reklámok néhány nagyobb magyarországi oldalon már működnek – ezek rendszergazdái azonban maguk építik a be a videókba az Etarget hirdetéseit. A kisebb oldalak tulajdonosainak, valamint a bloggereknek, akik nem rendelkeznek saját videolejátszóval, egy kész megoldást kínálunk: beépített reklámokkal gazdagított videolejátszót" – mondta Rácz Tamás, az Etarget magyarországi country managere.

Az Etarget videolejátszója egy hagyományos flash alapú megoldás, mellyel az internetezők gyakran találkozhatnak a videós portálokon. A lejátszás során a videó jobb alsó részében megjelennek az Etarget hirdetései. Ha az oldal látogatója bezárná e szöveges hirdetéseket, akkor ezt a videó jobb alsó sarkában lévő "X"-re kattintva tudja megtenni. A reklámokra csak a szöveges részben lehet kattintani, ezzel megelőzhetőek véletlenszerű átkattintások, valamint az ezzel járó kellemetlenségek.

Az új videolejátszót a bloggerek és a kisebb portálok rendszergazdái már kipróbálhatják, ehhez nem kell mást tenniük, mint bejelentkezni az Etarget portál Partner oldalán (http://www.etarget.hu/partner).
Ahogy azt az egyéb Etarget hirdetések esetében is megszokhatták, a partnerek a beépített reklámokat tartalmazó videók esetében is jutalékot kapnak minden egyes kattintás után.

Bővebb információ az Etarget blogján:
http://blog.etarget.hu/partnereinknek/meg-tobb-ujdonsag-az-etargettol-mar-video-lejatszonk-is-van.html
(BrandTrend)