Kategória: Aktuális.

A fesztiválozók pénzügyeikhez is kapnak tanácsot a Sziget bankja bankfiókban minden nap 10 órától 18 óráig, a tíz K&H pénzkiadó automata pedig a nap 24 órájában a Szigetlakók rendelkezésére áll. A sportolni vágyóknak a K&H sportterasz nyújt aktív kikapcsolódási lehetőséget.

A K&H Csoport 2009-ben a K&H tanácsponttal várja a fesztiválozó nagyközönséget, hogy mindenkinek segítsen megtalálni a számára leginkább vonzó programokat. Augusztus 12. és 17. között a K&H helyszínére látogatók óriáskivetítőn követhetik nyomon a Sziget eseményeit, és tanácsadók segítségével személyre szabott programlistát állíthatnak össze, hogy a legtöbb időt tölthessék kedvenc koncertjeiken.

kh
Foto:BrandTrend

A K&H tanácsponton – az egyéni igényeket szem előtt tartva – külön pavilon áll majd az odalátogatók rendelkezésre, ahol a K&H tanácsadói igény esetén, személyre szabott program összeállítást készítenek kinyomtatott formában akár kor, zenei ízlés, vagy koncerthelyszín alapján.  Ezen felül a Szigetlakók napi programjukat nyugágyakon, kellemes koktélok mellett is összeállíthatják, a helyszíni kivetítőn folyamatosan látható program-, és helyszínajánlók segítségével. 

A kedvenc helyszínek kiválasztásában segít majd a K&H mozgó riportereinek élő bejelentkezése, akik az egyes színpadok izgalmas eseményeiről tudósítanak és riportot készítenek a fellépőkkel. A K&H stábja 15 órától 22 óráig járja a fesztivál helyszíneit. A Sziget további kulisszatitkaiba a K&H FreakZ avatja be az érdeklődőket. A három fesztivál-freak Franciska, Senior Hal és Tóth Gergő naponta többször jelentkezik szórakoztató műsorral, mely többek között a fellépők háttérmunkáját, a Szigetlakók életét és kedvenc programjait mutatja be: a fesztiválozók a bulik eddig ismeretlen oldalát fedezhetik fel a három égetnivaló műsorvezető segítségével. Az ismert televíziós személyiségek bizonyos időközönként a K&H tanácspontnál is felbukkannak majd, hogy találkozhassanak a rajongókkal.
A K&H helyszínén a napi koncertekre a fellépőkről készült DVD bejátszások segítik a ráhangolódást, valamint az előző napi buliról készült képi összefoglalók is kikerülnek az óriás LED falra.

"A K&H hosszútávú szponzorstratégiájának részeként 5 éve a Sziget bankja cím tulajdonosa és egyben a Sziget támogatója. Büszkén mondhatom, hogy a fesztiválozók minden évben nagy érdeklődéssel fogadják a K&H helyszín programjait. Idén a K&H tanácsponttal kívánjuk segíteni a Szigetlakókat, hogy megtalálják kedvenc programjaikat. Ezen felül a sport elkötelezett támogatóiként a K&H sportterasszal is várjuk a mozogni vágyókat, amely már hagyománynak tekinthető a Sziget életében" – mondta el Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.

A K&H sportterasz immáron ötödik alkalommal nyújt felfrissülési és sportolási lehetőséget a Szigetre látogatóknak. A kellemes, hűs oázis mindennap 10 órától 19 óráig folyamatos rekreációs programokat kínál a nagyközönségnek a Honvéd-üdülő területén. Itt lehetőség lesz kipróbálni a K&H sportjátékait, relaxálni és masszíroztatni a programok és bulik szünetében. Több sportban is – kispályás labdarúgás, strandfoci, strandröplabda, kosárlabda – körmérkőzéses tornákra lehet nevezni, ahol az ellenfél csapata írókból, zenészekből, politikusokból, vagy neves médiaszemélyiségekből áll majd. A Szigetlakók számtalan sportban tesztelhetik tudásukat – beach rögbi, jorkyball, lábtengó, parkröplabda, tenisz, kötélhúzás, asztalitenisz, tollaslabda, lábtoll-labda, gólyalábas foci, beach ball, baggy, csocsó, darts, petanque, asztali hockey, rodeó rafting, mászófal, heki, euro bungee és 3d karika, – illetve a K&H erőpróbán kalapácsos erőmérőn, bokszgépen és szkandergépen pedig lemérhetik erejüket.
(BrandTrend)