Kategória: Aktuális.

Július 31-én, pénteken nyitotta meg legújabb Express üzleteit Budapesten a Tesco. Az új formátumú üzletek a fővárosiak számára igyekeznek megfelelő alternatívát kínálni azáltal, hogy a vásárlók lakóhelyéhez minél közelebb, akár a belső kerületekben kerülnek kialakításra.

Az áruházlánc célja ezzel, hogy a vásárlói számára minél komfortosabb, és egyben még személyesebb bevásárlás-élményt nyújtson.

Mindezek mellett természetesen megőrzik az áruházlánc hipermarketjeiben már megszokott árakat és minőséget. A kisebb alapterületre való tekintettel a Tesco szelektált árukészletet állított össze. Az új üzletek mintegy háromezer különböző árucikket, elsősorban élelmiszereket, frissárut, zöldséget, gyümölcsöt, valamint helyben sütött pékárut kínálnak.

Mindkét üzlet naponta reggel 6:30-tól este 22:00 óráig tart nyitva. Különleges akciókkal várják a vásárlókat, hétről-hétre megújuló ajánlatokkal is találkozhatnak a betérők. Természetesen a márkás termékekkel közel azonos színvonalat nyújtó, de jóval kedvezőbb árú saját márkás termékeit is felvonultatja a Tesco legújabb Express üzleteiben.

"Az év második felében újabb tagokkal bővül majd a budapesti Tesco Express-hálózat, melyek révén a kerületek infrastrukturális fejlesztése mellett igyekszünk hozzájárulni a munkahelyteremtéshez is. Nem csak Budapesten, hanem nagyobb vidéki városokban is tervezzük egy-egy Express üzlet megnyitását a negyedik negyedévben. Célunk, hogy vásárlóink számára minél kényelmesebb bevásárlási lehetőséget teremtsünk" – mondta el Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.
(BrandTrend)