Kategória: Aktuális.

Az Insomnia Reklámügynökséget 2002-ben alapította három magánszemély, s a magyar tulajdonú ügynökség dinamikusan fejlődött az elmúlt évek során. 2008-ban bevétele már meghaladta az 1 milliárd Forintot, munkatársainak száma pedig a harmincfős létszámot. A gazdasági válság időszakában is töretlen maradt fejlődése, munkatársi gárdája tovább bővült és ügyfeleit is sikerült megőriznie. Most kulcsfontosságú átalakuláson ment át az ügynökség, mivel az alapítók közül ketten, Perényi András és Hidegföldi Attila megváltak tulajdonrészüktől, így jelenleg a cég egyedüli tulajdonosa a harmadik alapító, Erdős Gergely ügyvezető.

A korábbi kreatív igazgató, Perényi András, és a korábbi produkciós igazgató, Hidegföldi Attila máshol folytatják pályájukat, de a jó munkakapcsolatot megőrizve a jövőben is együttműködnek bizonyos projektek kapcsán az Insomnia Reklámügynökséggel.

A két igazgató távozását követően a cégnek új vezetőkre is szüksége volt. Bóta Balázs, az új kreatív igazgató az Ogilvy & Mather-től érkezett, az Insomnia-nál a jövőben a kreatív és a produkciós részleg munkáját felügyeli. Munkáját segíti  de la Torre Dániel személyében az új Art Director is, aki ezt megelőzően a Saatchi & Saatchi  és a Young & Rubicam reklámügynökségeknél dolgozott.
(BrandTrend)