Kategória: Aktuális.

A határok átlépését pedig nem csak a téma, de a résztvevők szempontjából is szeretnék a középpontba állítani. Éppen ezért a versenyen az európai Ringier országok minden munkatársa és a hazai Kiadó partnerei is pályázhatnak képes vagy akár szöveges plakáttervekkel.

A tavalyi évben szintén fő médiatámogatóként ált a Ringier Kiadó az ARC mellé.
A Ringier pályázata ebben az évben sem csak a munkatársakat és partnereket buzdítja alkotásra, de jótékony célt is szolgál. A két legtalálóbb plakátterv készítője egy általa választott, magyarországi székhelyű non profit szervezet kampányát támogathatja 5.000.000 illetve 3.000.000 Ft értékű felülettel. Ez a két alkotás a szeptember 3-án nyitó ARC óriásplakát kiállításon is megtekinthető lesz.

Pályázati feltételek:
– Az elkészült képes-szöveges plakátterveket augusztus 14-éig várják az alábbi e-mail címre:
[email protected]
– A legötletesebbnek ítélt két pályázat a szeptember 3-án nyitó ARC óriásplakát kiállításon is megtekinthető lesz.
– A beérkezett pályázatokat a Ringier fotórovat és művészeti vezetőiből és az ARC képviselőjéből álló szakmai zsűri értékeli.
– A pályamunkát az elbíráláshoz JPG file, RGB, 1429 pixel x 675 pixel (= 504 mm x 238 mm, 72 dpi) PC/Mac formátumban kell elküldeni. 
– Az óriásplakátként való kiállítás érdekében rendelkezésre kell állnia a pályamű számítógépes állományának 504 mm x 238 mm ( 2 mm-es kifutó körben) méretben, TIF vagy Illustrator EPS formátumban, 300 DPI, CMYK.
Beküldési határidő: 2009. augusztus 14.
Eredményhirdetés: 2009. augusztus 19.
(BrandTrend)