Kategória: Aktuális.

Így a szoftveróriás Forefront Protection for Exchange Servert és Forefront Protection for SharePointot használó ügyfeleit világszerte magyar megoldás is védi a kártevők, az internetes fenyegetések ellen.

A Microsoft saját fejlesztése mellett a Forefrontba csak négy cég antivírus motorja kerül be: az Authentiumé, a Kasperskyé, a Normané és a VirusBusteré.

A Microsoft Forefront üzleti biztonsági termékek átfogó családja, amely a meglévő informatikai infrastruktúrával integrálódva, illetve az egyszerűbb telepítés, felügyelet és elemzés révén a korábbinál magasabb fokú védelmet és tágabb szabályozási lehetőségeket kínál.

Mi a magyar vállalat sikerének titka? Jim Molini, a Microsoft vezető programmenedzsere így nyilatkozott: "Mint korábban, a VirusBuster ma is remek [IT] biztonsági partnerünk. A cég évek során át bizonyította, hogy megbízható technológiát nyújt, olyat, amely kielégíti szigorú minőségi és támogatási követelményeinket. A VirusBuster mindig jól szerepel a független teszteken, s versenytársai többségénél hamarabb jelentkezett 64 bites támogatással. Arra számítunk, hogy következő generációs Forefront szerver biztonsági termékeink révén ügyfeleink élni fognak ezzel a technológiával."
Chris Marando, a Microsoft Forefront fejlesztőcsapatának tagja hozzátette: "Technikai szakemberként úgy látom, hogy a VirusBuster folyamatosan lépést tart a technológia fejlődésével, s rendkívül gyorsan javítja ki az esetleges hibákat. Ez nagy segítség az integrációs és karbantartási munkában."
(BrandTrend)