Kategória: Aktuális.

Az LG már a kezdetektől fogva azt a célt tűzte ki maga elé, hogy ötvözze a formatervezésben, illetve a technológiában elérhető legmagasabb nívót. A DVS450H ezt a célt testesíti meg, új mércét állítva ezzel a DVD-lejátszók piacán.

DV4S_06_300

Az alapos és kifinomult tervezés az LG DVD-lejátszójának minden egyes részletében tetten érhető. A síkban nyíló DVD-tálca ajtaját a készülék elülső részén helyezték el a felhasználók fokozott kényelme érdekében.
De az érintőgombok is a csillogó fekete előlapon kaptak helyet, így semmi sem töri meg a lejátszó letisztult formáját.

A DVS450H három elhelyezési lehetőséget is kínál, így például a speciális keret segítségével falra szerelhető – hasonlóképpen mint a laposképernyős TV -, valamint a talapzat segítségével, más DVD-lejátszóktól eltérően akár asztalon állítva, vagy fektetve is elhelyezhető.

A DVS450H így kívülről minimalista, felszereltsége azonban különlegesen gazdag lehetőségeket kínál. A DVS450H kifejezetten a multimédia híveinek készült, ezért ideális megoldás DivX HD videók, valamint a legkülönfélébb CD-k és DVD-k, továbbá MP3, WMA és JPEG fájlok lejátszásához. A DVS450H ezenkívül a külső USB-eszközöket is támogatja, ezáltal egy teljes zenei, videó-, illetve fényképgyűjtemény is rácsatlakoztatható a készülékre. A 720p, 1080i és 1080p felbontásra felkonvertált hagyományos DVD-k lejátszása full HD élményt kínál természetesebb és tisztább képpel.

Ez a díjnyertes DVD-lejátszó a világ szinte valamennyi régiójában elérhető, így Magyarországon is 31 990 forintos bruttó ajánlott fogyasztói áron Az LG  DVS450H DVD-lejátszójáról további információ a www.lg.hu címen található.
(BrandTrend)