Kategória: Aktuális.

közreműködő üzletek (vállalkozók), -a KARE kezdeményezésére- , az ötletet egyrészt külföldi mintákból merítették, másrészt már Budapesten is találkozhatunk hasonló összefogással, gondoljunk például a Falk Miksa utcai galériák mára már közismertté vált, ezreket megmozgató kulturális programjaira.

A Király utcában sorakozó üzletek szeretnék a figyelmet a tárgykultúrára, magára a design-ra irányítani, és felhívni az emberek figyelmét arra, hogy Budapesten is létezik már egy utca , ahol  többségében design bútorüzletekkel találkozhatnak.

Magyarországon mára kialakult az az igényes fogyasztói réteg, aki számára fontos, hogy egy-egy tervező által mérnöki pontossággal megtervezett használati tárgyat birtokolja, legyen ez egy autó vagy kanapé a nappaliban. Ugyanakkor a környezetkultúra nem csak pénz kérdése. Az érdeklődők most kedvükre nézelődhetnek az üzletekben, ahol többek között lakberendezési tanácsadással, stílus tanácsadással várják a látogatókat, de lesz virágkötészeti bemutató, virágkompozíció készítés is. Ugyanakkor a szakmai eseményeken túl találkozhatunk a Vámpírok Bálja musical sztárjaival, lesz smink készítés és számos meglepetés. Természetesen a vásárolni szándékozók is megtalálhatják számításukat, hiszen az üzletek különleges, az estére szabott kedvezményekkel állnak ügyfeleik rendelkezésére.

A szervezők szándéka, hogy a rendezvénnyel hagyományt teremtsenek és ezáltal szervesen kapcsolódjanak a Budapest Tematikus utcái elnevezésű  programhoz. ( Falk Art, Kultucca, stb.)

A jelen összefogás 8 üzlet részvételével valósul meg: Billerbeck, Exuator Interiors, Fibonart, KA International , KARE, The DHome, Kiss Edit Interior, VAM Design.

További információ az üzletekben illetve: www.vamdesign.hu
(BrandTrend)