Kategória: Aktuális.

A neo a kiadványt elsősorban a hazai on-line kommunikáció iránt érdeklődő nagyközönségnek szánja: marketingeseknek a megbízói oldalon, és azoknak a kommunikációs szakembereknek, akik a folyamatok mögött álló tényadatokra kíváncsiak.

A kiadványban szereplő statisztikai, látogatottsági és kutatási adatok a Szonda Ipsos Magyarország, a Gemius S.A., az NRC Piackutató és a TNS adatszolgáltatása alapján nyújtanak átfogó képet a hazai online média elmúlt egy évéről. A kiadvány szerkesztését idén is neves szakmai grémium támogatta: Kiszely László, a Vodafone Magyarország mobilhirdetési vezetője, Klenovszki János, az NRC Piackutató ügyvezetője, Kovács Márton, a Szonda Ipsos kutatásvezetője, Máth András, a Ringier kutatásért felelős vezetője, Séra Bálint kutató és szakújságíró, Szávuly Krisztián, a Sanoma lapigazgatója és Varga Károly, a Medián Webaudit projektigazgatója.

A DIGITÁLIS MÉDIA Tények könyve 2009-et hagyományosan az április 29-én megrendezésre került DigitalFestival rendezvényen vehette kezébe a közönség, de a Kreatív című szaklap mellékleteként is megjelenik májusban. A kiadványból a neo örömmel biztosít ingyenes példányokat a készlet erejéig személyes átvétellel, valamint elérhetővé tette a tartalmat a http://www.neo-interactive.hu/digitalismedia/tenyek_konyve_2009 oldalon is.
BrandTrend)