Kategória: Aktuális.

A kutatásban megkérdezett TOP 300 reklámköltő marketingvezető szerint általánosan elmondható, hogy a független (nem nemzetközi tulajdonú) ügynökségek  éppen azokon a területeken teljesítenek jól, amelyek fontosak az eredményes és költséghatékony kommunikáció szempontjából. A FÜGE szerint ez az ügynökségek motíváltságára vezethető vissza, hiszen – biztonságot jelentő hálózati ügyfelek híján – folyamatosan, éles versenyben kell talpon maradniuk és bizonyítaniuk.

Ezt az állapotot fogalmazza meg a kampány, amelynek kivitelezése is példaértékű, hiszen több ügynökség közös munkáját dicséri. A kampány során releváns címlistákra kiküldött e-dm szólítja meg a célcsoport tagjait, akiket a kiküldött anyag a www.motivaltak.hu microsite-ra visz, ahol bővebb információt kaphatnak a FÜGÉ-ről, letölthetik a fent említett kutatás kivonatát és itt tekinthetik meg azokat a kisfilmeket is, amelyekben a könyörtelenségéről ismert lélekbúvár, Dr. Csernus Imre veséz ki néhány ügynökségi vezetőt.

"A nagy hálózatokhoz tartozó reklámügynökségek előnyeit jól ismerjük – szakemberek és piac egyaránt. A FÜGE kampánya most látványosan, érthetően, ötletesen és emberien üzen a független, lokálisabb, kevesebb kötöttségekkel bíró ügynökségek szexepiljéről"- mondta Nagy Bálint, a Magyar Reklámszövetség elnöke.
(BrandTrend)