Kategória: Aktuális.

A Mood Media tavasztól a hazai piac számára is elérhetővé tette a cégcsoport által már alkalmazott illatmarketing szolgáltatást, mely tökéletesen megfelel minden, a professzionális eladáshelyi illatosítással szemben támasztott követelménynek. 

illatmarketing

" A Rentokill csoport tagjaként az illatmarketingre specializált Ambiusszal partnerségben egész Európában, így Magyarországon is, azonos technológiával és szolgáltatási színvonalon kínáljuk illatmarketing szolgáltatásunkat." – hangsúlyozza Pálóczi Tamás, a Mood Media közép-kelet-európai régiójának vezetője.

"Az egységes arculatépítés részeként olyan illatot próbáltunk választani, amely jól harmonizál az atmoszférát meghatározó többi tényezővel (pl. professzionális háttérzene), ezáltal hozzájárul a fogyasztók komfortérzetének kialakításához." – emeli ki Balog Tamás, a budapesti Holmes Place klub vezetője."Olyan gyümölcsös, felemelő és fiatalos illatot választottunk, mely könnyen befogadható egy sportos környezetben és melyben leginkább az alma illata dominál." – teszi hozzá. 

Az illatanyagok alkalmazása során a Mood Media garantálja a legmagasabb higiéniai és biztonsági előírások betartását. A számítógéppel vezérelt speciális fúvókák az illatanyagot nanométer nagyságúra bontva juttatják a levegőbe, ahol az illatszemcsék a felszínen lebegve fejtik ki hosszú távú hatásukat. Jelenleg 6 illatkategóriából (ezen belül pedig számos illatból) választhatnak az ügyfelek, ezek a citrusos illatok, a gyümölcsös illatok, a természetes illatok, a friss és tiszta illatok, a virágillatok és az érzéki illatok.
(BrandTrend)