Kategória: Aktuális.

Kiss Bíborka a piackutatás több területén is kipróbálta már magát. Kezdetben ad-hoc kutatásokon dolgozott, majd a kiskereskedelmi index módszertanát sajátította el. 4 évig tanácsadóként támogatta a legnagyobb gyártókat: az Unilevert, Coca-Cola-t, Reckitt Benckisert, Sara Lee-t, L’Oréalt. 2001-től kereskedelmi kapcsolatokat irányított, a kereskedő cégekkel is megteremtve a hatékony együttműködést, megértve a gondolkodásukat, megtalálva a számukra megfelelő szolgáltatásokat. Ennek az időszaknak a hasznos tanulságaként fedezte fel a gyorsaság fontosságát, az azonnali, rövid, lényegre törő  válaszadás jelentőségét.

kiss_biborka

Az új piackutatási üzletág-igazgató tudja, hogy minden változás kihívást jelent a cégek életében. A tavalyi és az idei év egyaránt  különösen nagy terheket rótt a vállalatokra, sokan feladták, sokaknak nem sikerült fájdalommentesen kezelni a válságot. A megkülönböztetés, a személyre szabott  tanácsadás – hiteles adatokkal alátámasztva – ilyenkor életmentő lehet.  Kiss Bíborka szerint a Szonda Ipsos sokrétű és innovatív kutatási módszertana, s termékei a legszélesebb igényeket elégítik ki.  Nehéz előre megmondani, mikor, mit tesz egy fogyasztó egy adott helyzetben, a menedzsment új tagja mégis hiszi, hogy a Szonda Ipsosnak megvannak az eszközei ügyfelei üzleti törekvéseinek hatékony támogatására, képesek segíteni őket abban, hogy helyesen mérjék fel döntéseik fogadtatását a piacon, s így a legmegfelelőbb stratégiát alakítsák ki.

"Megtisztelő, hogy mától egy olyan vállalatot képviselhetek, amelynek fantasztikusan széles az eszköztára. Az elmúlt években megtanultam az ügyfelek hangjára figyelni, együtt gondolkodni velük, lefordítani igényeiket a mi nyelvünkre, a kutatók nyelvére. Úgy kell velük dolgoznunk, hogy segítségünkkel már a mai napon sikereket könyvelhessenek el és holnapra is legyenek alternatív stratégiáik. Mindez vonatkozik rám is: jól átgondolt stratégiára alapozva szeretném vezetni az osztályt. Csapatmunkára és bizalomra építve. 10 évig röplabdáztam versenyszerűen, kisgyerekkorom óta. Belém ivódott a csapatszellem. Nem is tudom másképp elképzelni a munkát, mint egy szakértő, lelkes csapat tagjaként. Bizalomban, őszintén, a legjobb minőséget megcélozva" – mondta kinevezéséről Kiss Bíborka, a Szonda Ipsos piackutatási üzletág-igazgatója.
(BrandTrend)