Kategória: Aktuális.

Colin McLeod, az NBC Universal Global Networks kelet-közép európai régiójának ügyvezetője így nyilítkozott: "A Movies 24 elindítása a Digi TV platformján része magyarországi növekedési stratégiánknak. A csatorna vonzó filmkínálata találkozott a szolgáltató és a nézők igényével is." 

A lépés része az NBCU Global Networks folyamatos terjeszkedési stratégiájának, és a vállalat azon célját segít megvalósítani, hogy 2010-ben már körülbelül 100 nemzetközi csatorna brand  fémjelezze az NBCU nevét, melyet Roma Khanna, a Global Networks & Digital Initiatives elnökvezérigazgatója vezet. Khanna így nyilatkozott: "Ez egy további lépés a kelet-közép európai növekedésünk érdekében, hiszen ez egy kulcsfontosságú régió, ahol szeretnénk stabil jelenlétet felépíteni világszerte ismert márkáink segítségével."

A Movies 24, amely az NBCU portfolió egyik új fejlesztése, 2008 januárjában kezdte meg a sugárzást Magyarországon, és olyan világhírű stúdiók tévéfilmjeit kínálja, mint az NBC Universal, a CBS Paramount vagy a 20th Century Fox. AA Movies 24 a nap 24 órájában, a hét minden napján, magyar nyelven sugározza műsorát a nézőknek.

Az NBC Universal Global Networks dinamikusan növeli csatornaportfolióját Magyarországon és az egész világon. A magyarországi portfoliót mára már 3 csatorna képezi: a Hallmark Channel, mely tavaly ünnepelte 10. évfordulóját, a Movies 24 és a KidsCo, melynek társtulajdonosai a Corus és a Cookie Jar Entertainment.
(BrandTrend)