Kategória: Aktuális.

Az MT Zrt. és a MOL együttműködésének keretében, országszerte 150 nagy forgalmú MOL benzinkútnál turisztikai információs pontokkal várják az utazókat egész évben. Az új turisztikai arculat jegyében felállított állványokon elhelyezett kiadványokból a helyi nevezetességek és az adott régióról szóló információ mellett a Kulturális Turizmus Évének ajánlatait is megtalálhatják az érdeklődők. A havi rendszerességgel frissített információs pontokon az MT Zrt. központi és régiós kiadványai, valamint a hazánkban tartózkodó külföldiekre gondolva, angol nyelvű kiadványok is megtalálhatóak.

A 2009-es Kulturális Turizmus Évében az MT Zrt. egységes arculatú és magasabb példányszámban terjesztett kiadvánnyal népszerűsíti Magyarország turisztikai kínálatát. A Zrt. az új kiadványokban a témaév valamennyi pilléréhez  "Bor és gasztronómia", "Élő hagyományok", "Fesztiválok, kulturális rendezvények", "Friss: a XXI. század kultúrája, kortárs művészet", "Városlátogatás" – kapcsolódó különleges attrakciókat ajánl az érdeklődők figyelmébe.

A Kulturális Turizmus Évének sikeréhez a MOL mint kiterjedt töltőállomás-hálózattal rendelkező, ezáltal az utazóközönség jelentős részét elérő Társaság nagyban hozzá tud járulni.
A kiadványok a Magyar Turizmus Zrt. honlapján, az alábbi link alatt is megrendelhetők: http://itthon.hu/szakmai-oldalak/kiadvanyrendeles
(BrandTrend)