Kategória: Aktuális.

2008-ban az InStyle volt az egyetlen prémium minőségű női magazin, amely növelni tudta eladott példányszámát az amerikai piacon ( 6%).

"A márkáink globális kiterjesztéséhez minden országban a legjobb partnereket keressük meg, és boldogok vagyunk, hogy a Marquard Media-val dolgozunk együtt." – nyilatkozta Jim Jacovides, a Time Inc. alelnöke, aki a vállalat vezető márkáinak licenc-és szindikációs jogaiért felelős. A Time Inc. világszerte 31 kiadványt jelentet meg, 20 országban, köztük a Fortune, PEOPLE, Real Simple Sports Illustrated, Sports Illustrated Swimsuit, Time and Time for Kids.

"Az Instyle bármely más magazinnal összehasonlíthatatlan szerkesztőségi hitelessége, a hírességekkel, valamint a vezető divatházakkal kialakított különleges kapcsolatának is köszönhetően tökéletesen kiegészíti a Marquard Media portfolióját. Minden országban, ahol jelen van, az InStyle egyedi szerkesztőségi koncepciója garantálja a magazin sikerét az olvasóknál és a hirdető partnereknél egyaránt."- mondja Margaret Ann Dowling, a Marquard Media Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Az InStyle magyar kiadásának főszerkesztője Pócsik Anita, így köszönti az olvasókat az első lapszámban:
"…Az InStyle nem divatot diktál, hanem segít kialakítani személyes stílusodat. Nem írja elő, hogy ezt vagy azt viseld, hanem jó választásokra inspirál, amelyektől nemcsak szép leszel, hanem jól is fogod érezni magad a bőrödben. Nem oktat, hanem önbizalmat épít. Olyan köztiszteletnek örvendő hírességeket hoz közel hozzád, akiknek fantasztikus ízlésvilága van, és akiknek a példáján te is könnyen megtalálhatod a magad fantasztikus ízlésvilágát…."

A havonta megjelenő magazin bevezető ára 595Ft, a nyomtatott példányszám 45.000. 
(BrandTrend)