Kategória: Aktuális.

"Az LG Mobile márkabolt megnyitása nagy lépés mind a régió, mind pedig a magyarországi LG számára. Mostanra érkezett el az idő, hogy az egyik vezető mobiltelefon világmárkaként önállóan is a vásárlók elé álljunk és teljes választékunkat be tudjuk mutatni számukra. Mi több, nem csak a hazai kínálatot ajánljuk Európa első LG Mobile boltjában, hanem a teljes európai választék elérhető nálunk. Ez főleg azon vásárlók számára jó hír, akik a magyar kínálaton túl is érdeklődnének a márka iránt. Az LG a telefonértékesítésen túl a márkaboltban teljes körű szolgáltatást is kínál, amelynek részeként személyes tanácsadással, szervizátvevővel, egyedi vásárlói akciókkal és teljes tartozékportfolióval várjuk az érdeklődőket" – fogalmazott Kárpáti Zoltán, az LG magyarországi GSM értékesítési vezetője.

lg_markabolt_1

A LG mobilbolt kialakításában a márka jól ismert jellemzői, a letisztult stílusjegyek és az elegancia köszönnek vissza. A bolt munkatársai hétfőtől szombatig 10 és 21 óra között, vasárnap pedig 10-től 18 óráig várják az érdeklődöket.

lg_markabolt_2

Az LG, mint a környezetért felelős vállalat ügyel arra, hogy minden lehetséges módon óvja a természetet, ezért márkaboltjában használtelem gyűjtőt helyezett ki. A vásárlók így a használaton kívüli, régi elemeket és akkumulátorokat a szakszerű veszélyes hulladékszállítás-, feldolgozás- és újrahasznosítás érdekében itt is elhelyezhetik. A környezetvédelem iránti elhivatottságát az LG világszerte a globális fenntarthatósági programjával is bizonyítja, amely "Life’s Good When It’s Green" néven indult. A program középpontjában többek között a fenntartható fejlődést szolgáló környezetbarát termékek fejlesztése és a felelős visszavételi programok állnak.
(BrandTrend)