Kategória: Aktuális.

1994-ben a svájci Blick testvérlapjaként elindult a Blikk. A 15 éves Blikk idén márciusban kétnaponta feldolgoz egy-egy évet az elmúlt 15 évből. Az első címlapon Frei Tamás boszniai tudósítása: Lecsapott a NATO

blikk_retrocimlap

Ebből kiderül, mit látott az akkori tudósító, Frei Tamás a boszniai háborúban a NATO olaszországi légitámaszpontján.

Végigizgulhatják, hogyan menekült meg a haláltól az a férfi, akit zsarolói halállal fenyegettek, ha nem ugrik ki a 14. emeletről. Sőt terveiről, hobbijáról beszél Kodaj Bence, aki aznap készült megnyerni Vágó István műsorában a magyar televíziózás történetének addigi legnagyobb nyereményét.

Az évfordulóhoz kapcsolódva a lap márciusi számaiban sorozat indul a Blikk a korabeli címlapjaival, 1-1 oldalon foglalja össze az elmúlt másfél évtized legnagyobb sztorijait. Minden számban fél év történetét követhetik nyomon az érdeklődők, az adott hat hónap legérdekesebb eseményéről teljes összefoglalót is olvashatnak. Vagyis a retrooldalak nem csak azt elevenítik fel, hogy mit tett több mint tíz éve Magda Marinko, vagy hogyan érte tragikus baleset Diana hercegnőt, hanem azt is, mi történt még az adott ügyben napjainkig.

A Sztárkommentár rovatban olyan hírességek, mint Gálvölgyi János, Prokopp Dóra, vagy Nemere István számolnak be arról, milyen volt egykor a lap állandó szerzőjeként dolgozni.
(BrandTrend)