Kategória: Aktuális.

Fiala János és a háztartási gépeket gyártó cég 2007 karácsonyán találkozott először. Akkor az ünnepek előtt hat nehéz sorsú hallgató kapott mosógépet, 2008 karácsonya előtt pedig ketten örülhettek az Indesit mosógépeinek. Idén azonban a Rádió Q-ra "költöző" Fiala nem várt karácsonyig, akcióját az év elején elindította és egy hallgató azóta már gazdagabb is lett az Indesit kerámialapos tűzhelyével.

Indesit___Spor_akcio___1

"Igazán nagy öröm a számomra, hogy a gazdasági nehézségektől függetlenül van olyan cég, amelyre hosszútávon számíthatok, mert fontosnak tartja, hogy jótékony legyen. Az Indesit a lehetőségeihez mérten mindig segítő kezet nyújtott, ami öröm a számomra. Nálam már csak azok a hallgatók lehetnek hálásabbak, akik megkapták a számukra nélkülözhetetlen, a zsebük számára pedig megfizethetelen háztartási gépeket" – mondja Fiala János.

"Ugyan a mi lehetőségeink is egyre szűkülnek, főleg most, a gazdasági válság idején, de ebben a helyzetben sem akarjuk magukra hagyni a régi jó partnereket. Leginkább azért, mert úgy érezzük, Fiala műsora által mindig testközelből láthatjuk és érezhetjük át azoknak a hallgatóknak a helyzetét, akik megkapják a mosógépet, hiszen személyesen adjuk át azokat. Roppant fontos számunkra, hogy pontosan tudjuk: az adományok igazán jó helyre kerülnek" – hangsúlyozza Földes Ádám, a Indesit Magyarország Kft. marketing specialistája.
(BrandTrend)