Kategória: Aktuális.

Az Egyperces.hu ingyenes e-mail alapú magazincsaládot nyolc éve indította útjára a Hírek Média azzal a céllal, hogy változatos témakörökben érdekes, vidám, illetve hasznos olvasnivalót nyújtson a hazai internetezők számára. A magazincsalád időközben 32 tagúra bővült, s hetente csaknem egymillió példányban jelenik meg.

A kiadó egy belső olvasói felmérést követően úgy döntött, hogy megújítja, s számos szolgáltatással bővíti az Egyperces.hu oldalt. "Magazinjaink csaknem 250 ezer regisztrált taggal rendelkeznek, akiknek szerettünk volna extra szolgáltatásokat is nyújtani. Célunk, hogy ez a nagy létszámú közösség minél aktívabbá váljék, ezért honlapunk támogatja a látogatók közötti interakciót" – mondta Fialka Krisztina, a Hírek Média média üzletágának igazgatója.

Egyperces_kalkulatorok

Az Egyperces.hu oldalon a látogatók a magazinokhoz kapcsolódó témákban fórumozhatnak, valamint a honlapon belül elérhetővé vált számukra a Depo.hu webáruház és a Jobinfo.hu állásportál kínálata. Emellett még olyan szolgáltatások is megtalálhatóak, mint a frizuratervező, a szülők dolgát segítő oltási naptár, a fogyni vágyókat megcélzó kalkulátorok vagy a programnaptár, ahol a látogatók egymásnak ajánlhatnak különféle szórakozási lehetőségeket.
(BrandTrend)