Kategória: Aktuális.

A Kiadó által fejlesztett oldal ma látható változata idén július végén került fel a világhálóra. Az indulás óta az oldalt egyre többen látogatják: decemberben már 264 ezren kattintottak rá, akik 1,7 milliónál is több oldalt töltöttek le.

otvenentul

A www.otvenentul.hu oldal legnépszerűbb témái az elmúlt négy hónapban az egészségmegőrzéshez, a szabadidőhöz, a szépségápoláshoz és a közösségi kapcsolatok építéséhez kötődtek. Ezzel egybevág a honlap készítőinek felmérése is, amely azt mutatja: egyre több cég lép túl a 18-49-es marketing-sztereotípián, és kínálja termékeit és szolgáltatásait az aktív ötveneseknek.

– Azért mertünk belevágni az oldal elindításába, mert tudtuk, hogy a 45-65 éves korosztály egyre nagyobb mértékben használja az internetet. Ma már több mint egymillió ember lehet a potenciális látogatónk – tette hozzá Barta Zsolt, a kiadó vezetője. – A városi, közép- vagy felsőfokú végzettséggel rendelkező, magasabb fogyasztói státuszú ötvenen túliak körében pedig még magasabb az internethasználók aránya, így mindazoknak, akik felfedezik az ezüst generációban rejlő üzleti lehetőségeket, jelenleg mi kínáljuk a leghatékonyabb kommunikációs csatornát.
(BrandTrend)