Kategória: Aktuális.

Nemcsak egyszerű szállítási feladatokat vállal, hanem komplex szolgáltatást végez ügyfelei számára. Ezt fejezi ki a vezető hazai expressz szállító vállalat, a TNT újonnan bevezetett szlogenje: „sure we can” – azaz magyarul: „igen, mi megoldjuk”. A TNT eddig is rendkívül nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ügyfeleit a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki. Az új kommunikációs elem ezen belül elsősorban a rugalmasságra és a feladatok megoldására összpontosít.

„A szállítmányozási feladatok ma már nem csak egyszerűen azt jelentik, hogy egy küldeményt meghatározott időn belül, sértetlenül el kell juttatnunk A-ból B-be. Ez nyilván természetes, ám ügyfeleink ennél sokkal többet várnak el tőlünk, joggal. Azt vállaljuk, hogy a kiszállításhoz kapcsolódó összes feladatot megoldjuk, a küldemény-adminisztrációtól kezdve a vámkezelésen át az internetes nyomonkövetésig, a „just-in-time” gyártáshoz szükséges készletezésig, a különleges kezelést igénylő termékek csomagolásáig” – hangsúlyozta ifj. Járosi Márton, a TNT Express Worldwide Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

A jelmondat már megjelent a TNT honlapjain, így a megújított központi www.group.tnt.com illetve a magyar nyelvű www.tnt.hu oldalon is.
(BrandTrend)