Kategória: Aktuális.

2004. November 17.-én (négy éve!) műsorunk vendége volt Elena Panizza, a Motorola kommunikációs igazgatója:
-"Amit mi nyújtunk, az az élmény. Nem arról van szó, hogy mi mobiltelefonokat értékesítünk, hanem arról van szó, hogy a különböző partnereinkkel -pl.MTV, Apple- karöltve élményt nyújtunk a közönségünknek egy olyan eszközön keresztül, amit régen úgy hívtak, hogy mobiltelefon. …Azt gondolom, hogy önmagában az élmény lesz a legerősebb, leghatékonyabb marketing eszköz a jövőben."

"Díjnyertes ROKR E8 készülékünk útján tovább haladva zenei termékcsaládunk legújabb telefonjai mindenki számára elérhetővé és megfizethetővé teszik a mobiltelefonos zenehallgatást és az új zenék felfedezését" – mondta Steve Lalla, a Motorola mobiltelefon gyártó részlegének alelnöke. "A Motorola most bemutatott telefonjai akkor és ott szolgáltatják a zenét, amikor és ahol Ön szeretné."

ROKR EM30: 50% beszélgetés, 50% zene, 100% egyéniség
A ROKR EM30 készülék az egyik pillanatban mobiltelefon, a következő pillanatban viszont zenelejátszójává alakul át. A Motorola innovatív ModeShift technológiájának köszönhetően a készüléken mindig csak azok a billentyűk világítanak, amely funkciót a felhasználó épp használja. Zenei üzemmódban pirosan világítanak a gombok, míg telefon üzemmódban fénylő kék színűre vált a billentyűzet.

MOTO EM330: Hangteljesítmény
A MOTO EM330 mobiltelefon a jól ismert kagyló formába öntve kínálja az igazi zenei élmények elérését, és lehetővé teszi a felhasználók számára a zene érintés érzékeny billentyűkkel történő szabályozását. A telefon előlapján a flip felnyitása nélkül is látható az előadó neve és a dal címe.

MOTO EM325: Szerezze meg, amire szüksége van
A lágy vonalú, finom tapintású MOTO EM325 telefon igazi zenelejátszási élményt kínál, beleértve a tárolt zenei könyvtárhoz való közvetlen hozzáférést és a beépített FM rádiót is. A telefonnak dedikált zenegombja van, így a felhasználók egy gomb megnyomásával elérhetik a tárolt zeneszámokat, a megszokott kezelőfelület segítségével pedig a dalok lejátszása, megállítása, előre- és visszatekercselése is egyszerű feladat. A felhasználók az FMShare funkció révén kedvenc rádióállomásuk frekvencáját egy gomb megnyomásával átküldhetik szöveges üzenet formájában barátaiknak. Az optimális térbeli hangzás elérése érdekében a zene előrenéző hangszórón keresztül is lejátszható.1-3 Az EM325-ös készülék kiváló minőségű külső borítást kapott.
(BrandTrend)