Kategória: Aktuális.

Egy nagyobb egészségügyi összeállítás az egészséges és a beteg női mellel foglalkozik: szülész-nőgyógyász, mammográfus és plasztikai sebész szakemberek nyilatkoznak a megelőzés és a gyógyulás lehetőségeiről, a mellrák utáni gyermekvállalás esélyeiről.
Néhány elgondolkodtató vagy éppen felemelő személyes történet mellett egy speciális divat-összeállítás is található a lapban. Ennek keretében a ruhákat melldaganattal műtött, bátor és magabiztos nők mutatják be, akik vonzóbbak, mint valaha!

A másfél éve kiemelten nagy sikerű "Mellbe vágva" című napló főszereplőjével, Olgával és kezelőorvosával egy kétoldalas lezáró interjút olvashatnak az Éva olvasói a magazinban.

Az emlőrák elleni küzdelem jegyében az Éva és az AVON idén is összefogott. Az együttműködés keretében minden Éva magazin vásárló 50 vagy 100 Ft-tal támogatja a mellrák elleni küzdelmet. Ekkora ugyanis az az összeg, amit az Éva magazin és az Avon egy rákkutató alapítványnak adományoz majd minden megvásárolt magazin után.

Karkoto

Egy rózsaszín adománygyűjtő karkötő is jár a magazin mellé – mellyel arra buzdítják az olvasót, hogy rendszeresen menjen el szűrővizsgálatra, és soha ne kelljen visszakapnia ezt az 50 vagy 100 Ft-ot!
(BrandTrend)