Kategória: Aktuális.

Meghívásos pályázat útján nyert új megbízást a Comprad Kommunikációs Ügynökség. A cég 2008. szeptembertől írt alá határozatlan idejű szerződést a PBA-Praeventio Biztosítási Alkusz Kft. teljes körű PR-kommunikációs feladatainak ellátására. Az Ügynökség egyebek mellett sajtórendezvényeket szervez, fizetett PR-cikk kampányt irányít, sajtóközleményeket ad ki, valamint PR stratégiát készít a PBA-nak.
Az alkuszcég – piaci részesedése alapján – az első öt online biztosítási alkusz egyike.

Meghívásos tenderek útján nyert új megbízásokat ősszel az EDELMAN Public Relation Worldwide, amelynek kizárólagos hazai partnere a Comprad. A világ legnagyobb független PR szervezete elnyerte a Hewlett-Packard (HP) Képalkotási és Nyomtatási Divíziójának teljes körű külső kommunikációs tevékenységének menedzselésére kiírt nemzetközi pályázatot. Az EDELMAN valamennyi helyi szervezete és partnere részt vesz a globális megbízásban, így cégünk látja el a magyarországi HP leányvállalat fenti divíziójának külső kommunikációs feladatait. A megbízás – többek között – médiakapcsolatainak építésére, sajtórendezvények szervezésére, sajtóközlemények kiadására terjed ki.

Az őszi időszak új megbízói közé tartozik a Sportingbet.com. A PR világszervezet nyerte el az egyik legnagyobb online fogadóiroda PR-kommunikációs feladataira kiírt európai tendert, így a magyar piacon indított kommunikációs tevékenységeket a Comprad látja el. Az ügynökség feladatai közé tartozik a kommunikációs stratégia kialakítása, fizetett PR cikk-kampányok indítása, médiakapcsolatok kiépítése és ápolása, rendezvények, promóciók szervezése, sajtóközlemények kiadása.

A LEGO, a világ egyik legnagyobb játékgyártójaként, Public Affairs megbízást adott az EDELMAN-nak. A hazai döntéshozói kapcsolatok kialakítását a Comprad végzi.
(BrandTrend)