Kategória: Aktuális.

A rendkívül dinamikus fejlődésnek valamint a mindinkább növekvő vásárlói kedvnek köszönhetően 2008. szeptember 15-én a Duna Plaza bevásárlóközpontban nyitotta meg kapuit a hatodik Apple Premium Reseller (APR) márkabolt.

Az Apple a világ minden pontján egységes követelményeinek és elvárásainak megfelelően várja a vásárlókat.

A bevásárlóközpont második emeletén, a mozival szemben található új, hatvan négyzetméteres üzlet reggel 10 órától este 21 óráig az Apple termékek és kiegészítők palettájával várja az otthoni és a professzionális felhasználókat egyaránt.

Az Apple Premium Reseller hálózat első tagja Budapesten, az Andrássy úton (iStyle Pest) nyílt 2005-ben. Ezt követően még további öt bolttal bővült az üzletlánc a fővárosban a Rózsakert (StarKing Rose), a MOM Park (StarKing MOM) és Aréna Plaza (StarKing Pest) üzletközpontokban, a WestEndben (iStyle WestEnd) és most a Duna Plázában (XMS). Magyarországon hamarosan további Apple Premium Reseller üzletek nyílnak.

Az Apple termékek az APR üzletek mellett megvásárolhatóak a retail üzletekben és a hagyományos viszonteladóknál, valamint az online Apple Store-ban, a www.apple.hu oldalon.
(BrandTrend)