Kategória: Aktuális.

A Pannon magyarországi ügyfelei a BlackBerry® okostelefonok által nyújtott szabadságot és hatékonyságot kihasználva utazás közben is ember- és információközelben maradhatnak.

"Számos cég számára kritikus fontosságú, hogy munkatársai bármikor és bárhol elérhetőek legyenek. Az új fejleményekre, kérdésekre vagy problémákra adott gyors válasszal a vállalatok versenyelőnyhöz juthatnak. A Pannon BlackBerry megoldásával ténylegesen megvalósítható a vállalatok szükségleteinek és ügyfeleik igényeinek minden szempontból megfelelő mobil iroda koncepciója. Ennek eredményeként nem csupán az ügyfélszolgálat színvonala, hanem a dolgozói elégedettség is növelhető, ami végső soron hatékonyabb üzleti működést eredményez2 – nyilatkozta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

"Nagyon örülünk annak, hogy a Pannon bevezette Magyarországon a BlackBerry megoldást. A BlackBerry okostelefonok ideális választást jelentenek azok számára, akik utazás közben is szeretnék tartani a kapcsolatot kollégáikkal, barátaikkal és családjukkal, és nem akarnak lemaradni a folyamatosan özönlő üzleti és személyes információkról" – nyilatkozta Don Morrison, a RIM üzemeltetési vezérigazgató-helyettese.

A Pannon kezdetben a BlackBerry® 8820 és a BlackBerry® Pearl™ 8100 okostelefonokat kínálja a szolgáltatáshoz. A BlackBerry 8820 egy teljes QWERTY-billentyűzettel felszerelt dinamikus okostelefon. A BlackBerry Pearl 8100 azok számára nagyszerű választás, akik a BlackBerry okostelefonok kapacitását kívánják kihasználni a fejlett multimédiás funkciókkal együtt egyetlen kisméretű, esztétikus megjelenésű telefonkészülékben.
(BrandTrend)