Kategória: Aktuális.

Az ügyfelek a megújult választékból maguk állíthatják össze a legkedvezőbb csomagokat, és azokra a szolgáltatások számától függően kedvezményeket kaphatnak.
Így pl. a 24 tv-csatornát, 2 Mbps-os internetet és telefont tartalmazó csomagot a T-Home Tripla kedvezménnyel már havi 6480 forintért igénybe vehetik. A legkorszerűbb technológiák alkalmazásával már az idén megkezdődik a teljesen új, nagy sávszélességű hálózat kiépítése. Emellett a T-Home és a T-Mobile révén a Magyar Telekom az országban egyedül biztosít tévét, internetet és telefont vezetéken és mobilon.

A T-Home az otthonokhoz kapcsolódó vezetékes kommunikációs és szórakoztató szolgáltatások márkája lesz. A T-Home bevezetésével az egyéni vállalkozók, valamint a kis- és a közepes vállalatok számára kínált vezetékes ajánlatok egyaránt megújulnak. A korábbi bejelentésnek megfelelően a T-Home megjelenésével párhuzamosan megújult a Magyar Telekomot jelképező "T", valamint a mobilszolgáltatások márkája, a T-Mobile is. A korábban már arculatot váltó T-Systems pedig továbbra is a kis- és nagyvállalat megoldások, infokommunikációs (telekommunikáció és informatika) szolgáltatások márkájaként szolgálja ki ügyfeleit.

HB3_1637

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A T-Home-ban a T-Home-ról

"Képernyő, képernyő, képernyő! Ehhez minden létező legmodernebb technológiát igénybe veszünk. A márkát már tavaly is be tudtuk volna vezetni, egy márkát fel lehet fényezni – van már benne tapasztalatunk – , de a hiteles tartalom a fontos. Létre kellett hozni az új csomagot, ami már nem hang központú. Az új felhasználói igények átalakítják a piacot, a képernyőké a főszerep. Nem csak új képernyőt, új ügyfél élményt is kell adni. Az új emocionális márka szlogen, Együtt.Veled, megfelel a jövőképünknek, ami minden piacon azonos tartalommal és üzenettel jelenik meg, helyi fordításban." – mondta Winkler János a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettes, a Lakossági Üzletág vezetője.

HB3_1657

 

 

 

 

 

 

 

 

Liptay Gabriella a Magyar Telekom  Lakossági Üzletág kommunikációs vezetője
Winkler János a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettes, a Lakossági Üzletág vezetője.

A BrandTrend kérdéseire Winkler János azt mondta: " A corporate brand a "nagy T" márkáiból alulról építkezik. A változásokkal némileg változik majd a szponzorációs stratégia is." Erről csak később adnak tájékoztatást.
(BrandTrend)