Kategória: Aktuális.

"Az a célunk, hogy így ismerjenek bennünket: a BKF kiválóan felkészült, gyakorlatias szakembereket képez a média, a vállalatok és az intézmények számára, akik munkába lépésük után azonnal képesek alkalmazni kommunikációs, üzleti és közszolgálati ismereteiket." – mondta Dr. Vass László, a BKF rektora.

vass_laszlo

 

 

 

 

 

 


Dr. Vass László

Az új képzési központ megnyitásával a BKF korszerű otthont ad egyre növekvő létszámú felsőfokú szakképzési programjainak és szakközépiskolájának.

Hallgatói létszámának folyamatos növekedését követve, a BKF most az Egressy út 178/G szám alatt nyitja meg új gyakorlati képzési központját, mely lehetőséget önkormányzati pályázaton nyert el.

Az új központ kétemeletes épületében kap helyet a BKF két tanítási nyelvű szakközépiskolája és a főiskola felsőfokú szakképzése. A létesítményben, egy időben 200 hallgató tanulhat korszerű és kényelmes feltételek között. Az ingatlanhoz tornaterem és sportpálya is tartozik, így a BKF a hallgatói számára ezentúl nem bérelt, hanem saját testedzési infrastruktúrát kínál.

Az épületátadó ünnepségre szeptember 5-én, 10:00 órai kezdettel kerül sor.
(BrandTrend)