Kategória: Aktuális.

A játékosoknak nem volt más dolguk, mint sms-ben, vagy a www.becksperience.hu oldalon beküldeni a a Beck’s palack kupakjában található kódot.

A játékra több mint 170 ezer beküldés érkezett, döntően fiatal férfiak köréből: ebből 100 ezernél is több interneten, míg a többi sms-en keresztül.

A fődíj, a 4 db álomautó nem mindennapi módon került a nyertesekhez, ugyanis a Beck’s a nyertes beküldést követően a Volvo C30-asokat még aznap, a Playboy címlaplányok kíséretében, rendőri felvezetéssel vitte házhoz a szerencséseknek.

Dr. Takács Zoltán, Győr mellett élő ügyvédjelölt vette át elsőként a kulcsos sörmárka első álomautóját, amihez a szívdöglesztő 2007-es playmate, Metzker Viki gratulált. A friss diplomás fiatalember nyári szabadsága közben figyelt fel az akcióra, és töretlen lelkesedéssel rögtön 3 rekesznyi sörös kupak kódját küldte el sms-ben.

A Beck’s promóciójának második nyereményautója a júliusi címlaplánnyal, Keleti Györgyivel és a rendőri kísérettel az éppen balatoni nyaralását töltő Rosenbecker Bélához száguldott Szigligetre. Rosenbecker egy kellemes baráti összejövetelen figyelt fel a kupakban lévő kódra, amit aztán el is küldött sms-ben.

A harmadik Volvo C30-ast Ónodi Zoltán vehette át, akihez rendőri kísérettel Kápolnásnyékre autózott Keleti Györgyi.

A negyedik, egyben utolsó álomautót Keleti Györgyi jókívánságaival a pilisvörösvári Fábián István vitte el. 08_06_010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_POT8468

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC01710

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(BrandTrend)