Kategória: Aktuális.

Várdy üzletpolitikája három alappillérre épül, a dinamikus és "nyerő" műsorpolitikán túl elsősorban a profi szakemberekből álló csapat kialakítására, azaz világos szerepkörök meghatározására, valamint az új utak megtalálására koncentrál.

SCS_1622

Az utóbbi fél évben több új, kulcsfontosságú pozíciót betöltő vezetővel bővült a TV2 board-ja, akik közül Gyöngyössy Bence, programigazgató és Nagy Andrea, marketing- és kommunikációs igazgató ismertette 2008. augusztus 25-én a megújuló TV2 őszi műsorstruktúráját és hosszútávú márkastratégiáját.

SCS_1408A Kiscelli Múzeumban tartott struktúra- és arculatváltó rendezvény a csatorna lendületes őszi indulásának nyitánya is egyben: "az öt éve bevezetett, narancssárga-piros logót egy energikus, tűzpirosba öltöztetett, modern formára rajzolt márkajel váltja, amely a piros négyzet és a benne levő fehér kettes megőrzésével biztosítja a folytonosságot" – mondta Nagy Andrea, a TV2 marketing- és kommunikációs igazgatója.

"Az új őszi műsorstruktúra beindítása a csatorna eddigi legnagyobb vállalkozása"- jelentette ki Gyöngyössy Bence, a megújult TV2 programigazgatója. A TV2-n ősszel debütáló produkciók a műfajok széles skáláját kínálják, a délutáni beszélgetős műsoroktól, a kvíz játékokon át a valóságshow-ig, ám a TV2 már jól bevált és igen népszerű műsorait is megújítja.

Hét új műsor ősszel
Az új produkciók a műfajok széles skáláját kínálják, a délutáni beszélgetős műsoroktól, a kvíz játékokon át a valóságshow-ig. Az új őszi műsorstruktúra beindítása a TV2 eddigi legnagyobb vállalkozása, szinte egy időben hét új produkciót indít el a csatorna.
A délutáni műsorsávban két teljesen eltérő műfajú műsor kerül képernyőre hétköznaponként.
Naponta jelentkező kvízműsorunk, a Cápák soha nem látott konfliktusokat, kiszámíthatatlan fordulatokat és feszültséget ígér, hiszen a három ismeretlen játékosnak először együtt, majd egymás ellen kell a lehető legnagyobb nyereményt elérnie, az idővel és a számítógéppel is harcba szállva.

Beszélgetős műsorunk házigazdája Joshi Bharat, aki az emberi lélek jó ismerőjeként a legfontosabbnak azt tartja, hogy az emberek képesek legyenek a problémáik feltárása után a bennük rejlő megoldásokat megtalálni és harmóniába kerüljenek sorsukkal. Valódi drámák és célravezető megoldások Joshi Bharattal minden hétköznap délután!

A TV2 nem hagyja ősszel sem humor nélkül a nézőket, hiszen két új heti műsora is a nevettetésről szól. Az XXL című nagyszabású, élő show műsorban a zenén kívül nagy szerepet kap a Bagi-Nacsa nevettető páros és az Irigy Hónaljmirigy csapata is. Humor és szórakozás a legnagyobb méretben csak a TV2-n!
A 10! című produkcióban magunkon és a sztárvilágon nevethetünk, amikor néhol pimaszul, néhol humorosan leplezzük le a magyar és külföldi sztárok rejtegetett titkait.

Szenvedélyt, romantikát és veszélyes kalandokat ígér a Kolumbiában forgatott, Hargitai Bea főszereplésével elkészített valóság show, mely a szőke playmate kalandjait követi nyomon a cseppet sem veszélytelen dél-amerikai országban. A történet alapját Bea valós szerelmi története adja, hiszen a modell egy tavaszi pihenésén ismerkedett meg és szeretett bele Alejandro Martinez kolumbiai szappanopera sztárba és énekesbe.

Végül két nagyszabású produkciót is képernyőre tűz a TV2.
A legenda folytatódik, visszatér a Megasztár! A látványos tehetségkutató show új tartalmi elemekkel, izgalommal és persze új tehetségekkel várja régi és új rajongóit, műfaji megkötések nélkül. Augusztus 30-tól szombat esténként ismét érdemes lesz a képernyő elé ülni, hiszen év végére kiderül ki lesz 2008 hangja. Az új zsűritagok, Eszenyi Enikő Kossuth –díjas színész, rendező, Fenyő Miklós a magyar rockandroll koronázatlan királya és Mester Tamás zenész-énekes már nagyon várják a döntők varázslatos hangulatát.

Frei Tamás, ötletgazdaként és producerként jegyzi azt az új TV2-s produkciót, ahol a világ egy távoli, titkos pontján magyar sztároknak kell megküzdeniük a túlélésért. Izgalmas és egzotikus kalandjaikon keresztül a nézők megismerhetik a világ eddig számukra még ismeretlen területeit, a sztárok pedig közös, sokszor humoros megpróbáltatások segítségével jobban megismerhetik magukat és egymást.

Aktuális műsorok, új párokkal és új arcokkal
A csatorna három fontos, aktualitásokkal foglalkozó műsora az Aktív, a Mokka, és a Magellán új köntösben és új arcokkal jelentkezik. Az Aktívban Czippán Anett és Somogyi Zoltán együtt vezetik a megújult magazinműsort, kettőjük párbeszéde és közvetlen stílusa, mely a nézőket is bevonja a történésekbe, teszi még színesebbé a tartalmat. 
A TV2 napindító műsora, a Mokka, hétfőtől összevont műsoronként – csak a Mokka márkanév alatt – lesz látható. Itt is új műsorvezető párosok kezdik meg a közös munkát, Liptai Claudia, Kárász Róbert személyében kap új partnert, míg Azurák Csaba Demcsák Zsuzsa oldalán jelentkezik reggelenként.
Váczi Gergő sem marad váltótárs nélkül, hiszen Szekeres Nóra személyében a Magellán is új műsorvezetőt kap.

Sikerreceptek
A csatorna nem válik meg a jól bevált sikerreceptjeitől sem: a Hal a tortán új részekkel már látható,a Jóban Rosszban izgalmas új epizódokkal augusztus 25-én indul, míg a Popdaráló és Kovács Áron ősszel újra énekelteti a jelentkezőket. Sikersorozataink is visszatérnek: új részekkel jelentkezik a Született feleségek, az NCIS, a Gyilkos számok és a morc, de népszerű Dr. House új évada is lebilincselő sztorikat ígér.
(TV2) 

Kategória: Nézettség.

Új mûsorok és sztárok, új márkastratégia és friss arculat.
Immár egy éve tölti be Várdy Zoltán a csatorna vezérigazgatói posztját, melybe 2007 nyarán nagyszabású tervekkel érkezett: a TV2-vel három éven belül a piacvezetõ kereskedelmi televízió pozícióját célozta meg.