Kategória: Aktuális.

A regisztrálók közül három szerencsés szavazó barátaival egy VIP Dreher Sörutazás programon vehet részt, ahol a vendégek bepillantást nyernek a sörkészítés rejtelmeibe, és feltárul előttük e nemes nedű számtalan titka, az utazás végén pedig az élmények mellett sörös emléktárgyakkal gazdagodva térhetnek haza.  A három fődíj mellett további sörös ajándékcsomagok kerülnek kisorolásra a szavazók között.
 
Ehhez nem kell mást tenni, mindössze kitölteni az öt kérdésből álló „mini kérdőívet”, mely a
www.dreherzrt.hu címen a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalati honlapjának nyitó oldalán keresztül érhető el, valamint regisztrálni a nyereményjátékban való részvételre.

A szavazók tavaly az ismert musical színészt, Dolhai Attilát választották Magyarország kedvenc sörözőpartnerének, akit Mészáros Árpád Zsolt, Alföldi Róbert, Ákos és Fábry Sándor követett. A hölgyek közül a legtöbben Jakupcsek Gabriellával és Liptay Claudiával beszélgetnének el egy pohár aranyló nedű mellett.

"A sörkultúra és a minőségi sörfogyasztás népszerűsítését a Dreher Sörgyárak Zrt. kiemelt feladatának tekinti. Úgy gondoljuk, hogy egy kellemes baráti beszélgetés egy frissen csapolt habzó sör mellett kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít mindenki számára” – mondta Dr. Vass Kornélia a Dreher Sörgyárak Zrt. kommunikációs igazgatója. "Kíváncsian várjuk, hogyan alakul majd a szavazás eredménye és idén ki lesz az a magyar, illetve külföldi híresség, akivel a legtöbben összekoccintanák korsóikat."

A szavazás az alábbi linken érhető el:
www.dreherrt.hu/portal/kerdoiv_new.php
(BrandTrend)