Kategória: Aktuális.

A népszerűsítés része volt például egy freecard sorozat, amely ismertette a klasszikus fröccsfajtákat: a nagy- és kisfröccsön kívül a hosszúlépést, a házmestert, a viceházmestert, a maflást, a csattost és a magyar-angolt.  

A kommunikációs feladatokat még tavasszal hirdette meg a Bormarketing Kht. végül több mint tíz ajánlat közül választották ki az Unicust a kreatívfeladatokra, míg a médiafelületeket az Est Media Group (EMG) biztosította.

A sajtóhirdetés "Tegyük össze amink van" fősorral jelent meg, a képen naplementében egy fiú és egy lány sziluettje látható, közöttük pedig egy borosüveg és egy szódavizes palack áll. A plakáton az is olvasható, hogy: "A mérsékelt borfogyasztás jótékonyan hat az egészségre, és jókedvet csempész a hétköznapokba. Fröccsöt akár rendszeresen is fogyaszthatsz!".

fröccs2_1


A freecardok a különböző fröccsfajtákat ismerteti, ez a sorozat egyébként a gasztro/kulturtörténeti és ismeretterjesztő tartalommal megjelent Pesti Est és Exit különszámának koncepciója alapján készült.
(www.kreativ.hu)