Kategória: Aktuális.

Olimpia előtt
Az oldal sokrétű, szerteágazó és könnyen kezelhető adatbankot közöl a pekingi olimpiáról. A sportágakról és az egyes versenyszámokról szóló információk segítenek eligazodni a felhasználóknak. Teljes, órára lebontott programot találnak az olvasók kereshető formában, amelyet a magyar csapat tagjainak fényképes adatlapjai színesítenek. A magyar esélyesekkel videóinterjúk is készültek, amelyekben a sportolók a felkészülésről és pekingi várakozásaikról számolnak be.

Múlt
A Nemzeti Sport Online tartalmaz egy egyedülálló ötkarikás történeti adatbázist, amely az újkori olimpiai játékok indulása, 1896 óta végigkíséri a játékokat, és tartalmazza az összes valaha volt versenyszám összes érmesét. Az adatbázis kereshető, könnyen használható formában áll az olvasók rendelkezésére.

Olimpia alatt
A Nemzeti Sport Online a pekingi olimpia ideje alatt 24 órában közli a sportvilág legfontosabb híreit olvasóival, kiemelten kezelve az olimpiát, amelynek eredményeiről és érdekességeiről első kézből értesülhetnek az internetezők. A site élő online tudósításokat ad a magyar érdekeltségű csapatsport mérkőzésekről (kézilabda, vízilabda), valamint folyamatosan frissülő magyar dicsőségtablót és éremtáblázatot is közöl a portál az olimpia ideje alatt. Újdonság lehet az NSO-n a „Bajnokok blogja”, amelyben korábbi olimpiai bajnokok jelentkeznek rendszeresen a helyszínről.

Extrák
– A Nemzeti Sport Online és a Képes Sport Online olimpiai kvízjátékot indít, ahol értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak a legtöbb kérdésre jól válaszoló olvasók.
– A legfrissebb olimpiai híreket az NSO újságírói mobilon is megküldik a regisztrálóknak.
– Külön szurkolói oldalt hoztunk létre a Fanzone, szurkolói portálunkon belül, ahol mindenki csatlakozhat a kedvence szurkolótáborához.
– A szerkesztőség rekordra számít a látogatószámot illetően az Olimpia ideje alatt, amelyet még inkább erősít az együttműködés a nyomtatott Nemzeti Sporttal, ahol érdekes interjúkat és elemzéseket találhatnak az olvasók.
(BrandTrend)