Kategória: Aktuális.

A Magyarország és az olimpia helyszíne, Peking közötti 6 órás időeltolódásból adódóan a sport számos szerelmese nem, vagy csak korlátozottan tudja majd élőben figyelemmel kísérni a történéseket, ezért a Pannon [email protected] oldalai augusztus 6-tól folyamatosan frissülő információkat nyújtanak az eseményről, a csapatokról, a versenyzőkről és a küzdelmekről, különös tekintettel természetesen a magyar csapat szereplésére. A fanatikus szurkolók pedig számos egyedi letölthető tartalomból választhatnak, amelyek közül kiemelkedik a magyar olimpiai csapat egyes tagjairól, köztük a Pannon által támogatott női kézilabda-csapat tagjairól készült háttérkép-válogatás.
Emellett elérhetőek lesznek himnuszok, ismert dalok, zászlók, valamint az olimpia szerelmesei sport témájú játékokban élhetik át a versengés örömét.

Egy kép többet mond ezer szónál, a mozgóképről nem is beszélve. A Pannon ezért augusztus 9-től élő MobilTV– közvetítéssel is készül: a szolgáltatás megrendelői telefonjukon kísérhetik figyelemmel az m1 élő adását és az Eurosport összefoglalóit az olimpia teljes időtartama alatt.
(BrandTrend)