Kategória: Aktuális.

Idén 16. alkalommal nyitotta meg kapuit a VOLT Fesztivál, mely 1993. óta a legkedveltebb vidéki ifjúsági-kulturális fesztivállá nőtte ki magát. A rendezvényre idén július 2. és 5. között kerül sor a soproni Lővér Kemping területén. A négynapos program a műfajok széles választékát kínálva számos világsztárt valamint a hazai zenei élet legjelentősebb képviselőit vonultat fel. 250 zenekar és előadó szórakoztatja majd az érdeklődőket, és ez alkalommal a VOLT fesztivál keretei túlmutatnak a rendezvény területén. A VOLT-hoz kapcsolódó programokkal Sopron belvárosában is találkozhat majd a nagyközönség, a Reneszánsz Év 2008 keretében egy önálló színházi fesztivál is kapcsolódik majd a rendezvényhez.

A nyár legvizesebb, legnaposabb és legelektronikusabb fesztiválja, a Balaton Sound idén július 10-én nyitja meg kapuit a Balaton-part legszebb részén, Zamárdi szabadstrandján. A négynapos rendezvény számos színpadán többek között fellép majd Fatboy Slim, itt lesz többek a Massive Attack és a világ elsõ számú DJ-i közül Richie Hawtin, José Padilla és James Holden is. A fesztiválok közül kimagaslóan nívós szolgáltatásokat keretében idén is igényes éttermek, koktélbárok, valamint egyedi kialakítású programhelyszínek várják majd a fesztiválozókat, ahol az elektronikus zenétől a világzenén át a jazzig a legkülönbözőbb zenei műfajok közül csemegézhetnek.

Július 23-án startol a keleti régió egyik legnagyobb  szabadtéri eseménye a Campus Fesztivál, ahol a zenerajongók  a bejáratott programok mellett számtalan újdonsággal találkozhatnak. Az előző években megszokott vekeri-tavi fesztiválhelyszín az idén nyáron jelentősen átalakul. A fesztivál területén a zenei programok mellett fontos szerepet kap a sport, a mozi, a tudomány és a művészet is. A zenei kínálat változatlanul első osztályú, a teljes hazai élvonal mellett angol, holland és német fellépők is lesznek. A Campus Fesztiválon a stand up comedy, az abszolút humor és a paródia műfajának legjobbjai is képviseltetik magukat. A több mint 20 hektáros helyszínen a szórakozni vágyók találnak majd kalandparkot izgalmas játékokkal, extrém és kevésbé extrém sportlehetőségeket, a pódium sátrakban pedig találkozhatnak majd közélet és bulvár szereplőivel.

Az infokommunikáció iránt érdeklődők a Telekom Parkban tölthetik el hasznosan az idejüket. 
A T-Mobile gondoskodik arról, hogy a bulizók telefonja se merüljön le, és akik a nagy forgatagban egy kis csendre vágynak vagy zajmentes helyről szeretnének telefonálni, azoknak érdemes kihasználniuk a „mobiltelefon-fülkék“ kínálta lehetőséget. A szórakozás során sem kell lemondani az internetről, e-mailről vagy csetelésről, a T-Mobile szélessávnak köszönhetően a világhálón bárki ingyenesen megnézheti a legfrissebb híreket  vagy elküldheti élménybeszámolóját barátainak e-mailben.
(BrandTrend)